Swart Legal

ONLINE MASTERCLASSES 

Trainingen 
in Conflict Management
op de Werkvloer


Krijg recht-toe-recht-aan gespecialiseerde en toepasbare juridische kennis in begrijpelijk en to-the-point Nederlands.


Bespaar jezelf de dure kosten van vermijdbare fouten en blunders. Bovendien bespaar je ook nog eens reistijd en -kosten.  


Neem snel, makkelijk en eenvoudig deel. Binnen korte tijd je kennis helemaal up-to-date. Hoge klantentevredenheid. 

Volg en kijk direct

Verrijk je kennis, inzicht en vaardigheden

Speciaal voor HR en MKB


Wil je als HR-verantwoordelijke, leidinggevende, jurist, advocaat of mediator je kennis verdiepen op het gebied van het arbeidsrecht, de juridische en communicatieve aspecten van samenwerkingen en conflict management? Vraag dan meteen toegang tot onze populaire masterclasses boordevol inspirerende en verrijkende inzichten en praktische tips.

Met meer dan 25 jaar aan gespecialiseerde kennis en praktijkervaring neemt Marco Swart je enthousiast aan de hand mee. Bij hem geen saaie theoretisch bespiegelingen, maar recht-toe-recht-aan kennis, to-the-point in begrijpelijk Nederlands, dat je meteen in de praktijk kunt toepassen. De hoge tevredenheidscijfers spreken voor zichzelf.Mr. Marco Swart
Advocaat & Mediator

Kies uit deze populaire, inspirerende en verrijkende Masterclasses

Masterclass

De Rechten en Plichten van de Werknemer bij Ziekte

Neem kennis van alle regels (wetgeving en richtlijnen) voor het omgaan met zieke werknemers. Leer alles wat je moet weten als je te maken krijgt met ziekteverzuim van een werknemer. Van ziekmelding tot re-integratie en soms ontslag. Laat je binnen 90 minuten volledig bijpraten en krijg talrijke juridische en praktische tips. Met Tevredenheidsgarantie en Deelnamecertificaat.

Masterclass

Arbeidscontract Opstellen
Alle Toeters en Bellen

Vermijd blunders en ontdek hoe je waterdichte arbeidscontracten opstelt en uitonderhandelt. Leer alles wat je moet weten als je personeel en zzp-ers wilt aannemen of je organisatie wilt professionaliseren. Laat je binnen 150 minuten volledig bijpraten en krijg talrijke praktische en juridische tips. Met Tevredenheidsgarantie en Deelnamecertificaat.

Masterclass

Succesvol Samenwerken 
als Ondernemer

Sta je op het punt om te gaan samenwerken? Dan zul je je afvragen wat er nodig is om tot goede afspraken te komen. Ontdek in 90 minuten de juridische aandachtspunten voor een waterdichte samenwerkingsovereenkomst. Neem kennis van de juridische aspecten voor een langdurige en succesvolle samenwerking. Met Tevredenheidsgarantie en Deelnamecertificaat.

GRATIS Masterclass

Conflicthantering 
op de Werkvloer

Vernieuw drastisch de kwaliteit van werkrelaties, team-  en arbeidsprestaties door excellent te leren omgaan met ruzies en conflicten op de werkvloer. Los ruzies en conflicten op het werk op met zelfvertrouwen. Weet welke 7 cruciale stappen je moet nemen om altijd tot de gewenste uitkomst te komen.

Online Training

Conflicthantering 
op de Werkvloer

Deze Training Conflicthantering op de Werkvloer is bedoeld voor iedereen die de vaardigheid wil ontwikkelen en onderhouden om onder alle omstandigheden constructief met conflicten op het werk om te gaan. Volg 30 online lessen en 6 online bijeenkomsten. Met deelnamecertificaat.

Master Cursus

Arbeidsrecht
in 365 HR-Tips

Laat je bedrijf floreren met een krachtig, conflictvaardig en enthousiast team, zonder personeelsproblemen en dreigende arbeidsconflicten. Volg deze Master Cursus Arbeidsrecht voor HR en MKB en ontvang 365x elke dag een verrassende HR-Tip van een ervaren arbeidsrechtadvocaat. En dat is nog lang niet alles ...

Intervisie

Intervisie voor Teams

Willen jullie je professionaliteit en deskundigheid als team op peil houden en jullie functioneren ontwikkelen? Leg je vraagstukken en dilemma's aan team-leden voor en ontdek verfrissende nieuwe invalshoeken. Ga onder leiding van een gecertificeerde gespreksleider aan de slag met Intervisie voor Teams.

Intervisie

Intervisie voor Advocaten

Wil je je deskundigheid als advocaat op peil houden en je functioneren verder ontwikkelen? Leg je vraagstukken voor aan collega-advocaten en ontdek verfrissende nieuwe invalshoeken. Ga onder leiding van een ervaren en gecertificeerde gespreksleider aan de slag met intervisie voor advocaten.

Download NU gratis onze gebundelde expertise

Deze Reviews en waarderingscijfers spreken voor zichzelf:

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
VAAN-Arbeidsrecht
Copyright © 2005 -2022
Swart Legal

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML