Lig nooit meer wakker van een conflict op het werk
Vernieuw drastisch de kwaliteit van werkrelaties, team-  en arbeidsprestaties door excellent te leren omgaan met ruzies en conflicten op de werkvloer
Ontvang dit E-Boek nu GRATIS en maak vrijblijvend kennis met onze bewezen aanpak:
Je e-mail adres gebruiken we enkel en alleen om jou dit e-boek toe te sturen met enkele zeer bruikbare en praktische tips. Je kunt je op elk gewenst moment uitschrijven.

Auteur: Mr. Marco Swart

Wat veel mensen bij een conflict op het werk onderschatten, is dat voor het oplossen ervan niet alleen goede (juridische) argumenten nodig zijn. Het hanteren van de juiste mindset, strategie, communicatie en gedrag zijn minstens even belangrijk.

Trainer, mediator en arbeidsrechtadvocaat mr. Marco Swart deelt graag met jou deze meer dan 25 jaar gespecialiseerde kennis en ervaring uit zijn beroepspraktijk. Ontdek hoe ook jij kunt excelleren in het vlot en effectief oplossen van (dreigende) ruzies en conflictsituaties op het werk in dit populaire, gratis E-Boek: Leer Conflicten op de Werkvloer Oplossen en Bemiddelen als een Professional!
Ontdek hoe je ruzies en conflicten op het werk succesvol aanpakt, respect afdwingt en juridische kosten vermijdt:
Voordeel 1
Nooit meer van een werkconflict wakker liggen
Een arbeidsconflict gaat je niet in de koude kleren zitten en kan je slapeloze nachten bezorgen. Weet hoe je in actie moet komen, niet meer tegen een conflictsituatie op het werk hoeft op te zien en altijd zorgeloos kunt slapen.
Voordeel 2
Bespaar je de kosten van een dure advocaat
Het uitvechten van een arbeidsconflict kan nogal kostbaar uitpakken, zeker als je even niet oplet. Bespaar op de kosten van het inschakelen van een dure advocaat. Leer jezelf de juiste aanpak en dwing respect af.
Voordeel 3
Geen gezichtsverlies, maar krijgen wat je wilt
Niemand verliest graag een arbeidsconflict. Ontdek wat je moet doen om gezichtverlies, reputatieverlies en financieel verlies te voorkomen. En kom erachter hoe je met de juiste aanpak krijgt wat je nastreeft.
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Swart Legal
Over Swart Legal
Copyright © 2022 - Swart Legal

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML