Swart Legal

ONLINE MASTERCLASS

Conflicthantering 
op de Werkvloer

Wat je mag verwachten:
Vernieuw drastisch de kwaliteit van werkrelaties, team-  en arbeidsprestaties door excellent te leren omgaan met ruzies en conflictsituaties op de werkvloer. Na het volgen van deze Masterclass weet je hoe je elk mogelijk arbeidsconflict onder alle omstandigheden omzet in positieve resultaten.

Wat veel mensen bij een conflict op het werk onderschatten, is dat voor het oplossen ervan niet alleen goede (juridische) argumenten nodig zijn. Het hanteren van de juiste mindset, strategie, communicatie en gedrag zijn minstens even belangrijk.

Tijdens deze Masterclass ontdek je:
- De 3 grote misverstanden over conflicten op het werk
- Door welke valkuilen mensen ongewild bij een conflict op het werk betrokken raken
- Wat de cruciale elementen zijn die maken dat mensen arbeidsconflicten winnen of verliezen
- Waarom veel bedrijven ongewild met veel conflicten op de werkvloer te maken krijgen en hoe ze die eenvoudig kunnen omzetten in voordelen voor alle partijen
- Wat bij de juiste aanpak de positieve aspecten van conflicten zijn
- De 4 voordelen die adequaat conflict management je bedrijf hoe dan ook oplevert
- Met welke aanpak je arbeidsrelaties en werkprestaties laat profiteren van conflictsituaties
- Welke 5 cruciale voorwaarden nodig zijn om een conflict snel en effectief op te lossen
- De 7 cruciale stappen waarmee je elk mogelijk arbeidsconflict eenvoudig oplost
- Hoe je conflicten voortaan makkelijk naar je hand zet

Voor wie:
Deze Masterclass wordt gevolgd door ondermeer: HR-Professionals, MKB-Ondernemers, Werkgevers, Leden van Managementteams, Leidinggevenden, (Interim-)Managers, Projectmanagers, Arbeidsrechtadvocaten, Bedrijfsjuristen, Bedrijfsadviseurs en -Consultants, Vertrouwenspersonen, Mediators
INSPIRERENDE masterclass:
Ontdek hoe je ruzies en conflicten op de werkvloer altijd succesvol aanpakt
Webinar datum

Komende Vrijdagochtend
om 10.00 uur

.
Waar wil je de uitnodiging ontvangen?
+ EXTRA: Je ontvangt tevens gratis het populaire e-boek:
Leer Conflicten op de Werkvloer Oplossen en Bemiddelen als een Professional!
Krijg nu deze verdiepende kennis hoe je conflicten op het werk steeds succesvol hanteert en oplost:

Herken op tijd

Waardoor conflicten onnodig escaleren

Weet wat conflicten in de kern zijn, hoe ze ontstaan en waardoor ze onnodig escaleren. Kom erachter waarom veel bedrijven ongewild met arbeidsconflicten te maken krijgen. Herken en signaleer dreigende conflicten op het werk ruim op tijd. Ontdek hoe je je deugdelijk erop voorbereid, anticipeert en escalaties voor blijft.

Kies de juiste benadering

Hoe je conflicten vlot aanpakt en oplost

Leer wat het verschil maakt tussen een conflict winnen of verliezen. Word bewust van de misverstanden en vooroordelen die hierover bestaan. Leer valkuilen herkennen en vermijden. Ken de cruciale voorwaarden om een arbeidsconflict succesvol te benaderen. Weet welke stappen te zetten om het tot een positief eind te brengen.
   

Verrassende Inzichten

Zo laat je conflicten positief uitpakken

Deze Masterclass over conflicten op de werkvloer is zorgvuldig samengesteld aan de hand van onze jarenlange specialistische praktijkkennis en -ervaring. Word bewust en vaardig van je mogelijkheden om conflicten naar je hand te zetten. Doe je voordeel met talrijke verrassende en vernieuwende inzichten.
Trainer, Advocaat 
& Mediator
Over Mr. Marco Swart
Mr. Marco Swart studeerde Nederlands recht en houdt zich sinds meer dan 25 jaar bezig met het voorkomen en oplossen van arbeidsconflicten, zowel voor werknemers als voor werkgevers. Dat deed hij in de eerste jaren van zijn loopbaan vooral als gespecialiseerde arbeidsrechtadvocaat.

Gedurende de afgelopen jaren is hij daarnaast gaandeweg steeds meer geïnteresseerd geraakt en zich gaan toeleggen op het inzetten van mentale, communicatieve en gedragsmatige inzichten bij het voorkomen, beheersen en hanteren van conflicten op de werkvloer. Inmiddels doet hij dit met veel enthousiasme als register Mediator, als Conflictcoach en als Intervisie Gespreksleider. Daartoe is hij niet alleen juridisch geschoold, maar ook opgeleid als NLP Master-Practitioner en gecertificeerd door de International Society of NLP, het International Coaching Register (ICR), de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO), de Nederlandse Mediators Vereniging (NMv) en het Alternative Dispute Register (ADR). Deze kennis en praktijkervaring draagt hij graag met enthousiasme aan jou over.

Als trainer conflicthantering is Marco Swart positief confronterend, sterk analytisch,  wars van trucjes en brengt hij een flinke dosis praktijkervaring mee. Zijn focus is erop gericht om voor jou als deelnemer de hoogst mogelijk tevredenheid te behalen. Deelnemers waarderen zijn trainingen gemiddeld met een cijfer van 9 en hoger.  Graag deelt hij met jou zijn gespecialiseerde kennis en ervaring uit zijn beroepspraktijk. Je ontdekt het allemaal in deze populaire, gratis Masterclass: Conflicten op de werkvloer hanteren, oplossen en winnen doe je Zo!

Ontdek hoe je ruzies en conflicten op het werk succesvol aanpakt, respect afdwingt en juridische kosten vermijdt:

Voordeel 1
Nooit meer van een conflict wakker liggen
Een arbeidsconflict gaat je niet in de koude kleren zitten en kan je slapeloze nachten bezorgen. Weet hoe je in actie moet komen, niet meer tegen een conflictsituatie op het werk hoeft op te zien en altijd zorgeloos kunt slapen.

Voordeel 2
Bespaar je de kosten van een dure advocaat
Het uitvechten van een arbeidsconflict kan nogal kostbaar uitpakken, zeker als je even niet oplet. Bespaar op de kosten van het inschakelen van een dure advocaat. Leer jezelf de juiste aanpak en dwing respect af.

Voordeel 3
Geen gezichtsverlies, maar krijgen wat je wilt
Niemand verliest graag een arbeidsconflict. Ontdek wat je moet doen om gezichtverlies, reputatieverlies en financieel verlies te voorkomen. En ontdek hoe je met de juiste aanpak krijgt wat je nastreeft.
Velen zijn je al voorgegaan.
Deze waarderingscijfers spreken voor zichzelf:
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Copyright © 2005-2022
Swart Legal

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML