Swart Legal Academy

ONLINE MASTERCLASS

Arbeidscontracten Opstellen en Uitonderhandelen

Wat je mag verwachten:
Wil je (meer) mensen in dienst nemen en wil je weten hoe je dat het beste aanpakt? Vraag je je af welke soorten contracten je het beste kunt sluiten, hoe je ze moet opstellen en waarover je het beste kunt onderhandelen?

Leer tijdens deze verdiepende cursus van gespecialiseerde arbeidsrechtadvocaat mr. Marco Swart binnen 2,5 uur meteen hoe je slimme arbeidscontracten en ZZP-contracten maakt en waarover je kunt onderhandelen. Ondertussen voorzien we je van talrijke praktische, juridische en HRM-tips om je voordeel mee te doen. Er is volop ruimte voor het stellen van al je vragen.

Nadrukkelijk besteden we ook veel aandacht aan de nieuwste wetgeving op basis van de Europese Richtlijn "Transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden". Deze richtlijn heeft onder meer gevolgen voor het studiekostenbeding en het verbod op nevenwerkzaamheden.

Onderwerpen Masterclass

Tijdens deze Online Masterclass ga je ontdekken:
- In een totaaloverzicht wat er met arbeidscontracten en ZZP-contracten allemaal mogelijk is
- Alle toeters en bellen van het arbeidscontract
- Wat de juridische aandachtspunten zijn bij de werving en selectie
- Waarop je moet letten tijdens het onderhandelen over het arbeidscontract
- We lopen de belangrijke clausules langs
- Hoe je de meest gemaakte contractuele fouten voorkomt
- Tips om arbeidsrelaties onder alle omstandigheden flexibel vorm te geven
- Tips voor een waterdicht ZZP-contract
- Alles over oproepcontracten
- Wat de voor- en nadelen zijn van uitzendcontracten, detachering en payrolling
- Hoe je flink kunt besparen op ziekteverzuimkosten en -risco's
- Hoe je een goed personeelshandboek maakt en implementeert
- Uit welke vormen van variabele werknemersbeloning je kunt kiezen
- Uiteraard met veel aandacht voor de meest actuele en nieuwe wetgeving op het gebied nevenwerkzaamheden en studiebedingen
Heb je nog vragen? 
Bel ons op 085 - 020 10 10. 
Wij staan je graag te woord. 
INSPIRERENDE masterclass:
Leer direct hoe je slimme
arbeidscontracten opstelt en uitonderhandelt
Prijs: € 55,00 (excl. btw)
+ BONUS: Je ontvangt tevens het populaire e-boek:
De Toeters en Bellen van het Arbeidscontract
De Ultieme Gids voor HR en MKB
Samenvatting Online Masterclass
- Waar: Online
- Wanneer: Direct te volgen
- Duur: 2,5 uur
- Doelgroep: HR-medewerkers, MKB-Ondernemers, Werkgevers, Arbeidsrechtadvocaten, Bedrijfsjuristen
- Docent: Mr. Marco Swart, arbeidsrechtadvocaat
- Prijs: € 55,00, excl. BTW
- Materiaal: Na je bestelling krijg je direct toegang tot de Masterclass en ontvang je de bovenstaande Gids. Daarnaast krijg je toegang tot talrijk ondersteunend materiaal
- Leeromgeving: De masterclass is opgedeeld in meerdere modules. Volg deze cursus in je eigen tempo
- Er is volop ruimte voor het stellen van al je vragen
- PO punten: Je krijgt een deelnamecertificaat voor 2,5 uur

Met Tevredenheidsgarantie
Wij bieden je deze Masterclass aan met Tevredenheidsgarantie. Wij garanderen je verrassende, inspirerende en praktische inzichten die meteen toepasbaar zijn. We zijn er zo van overtuigd dat deze cursus je vooruit helpt, dat je meteen je geld terugkrijgt als deze je niet oplevert wat je ervan verwacht.
Neem nu voordelig kennis van alles wat je moet weten om waterdichte arbeidscontracten te maken:

Omzeil de Valkuilen

Wees goed voorbereid

Weet wanneer volgens de wet al sprake is van een arbeidscontract, ook al is dat eigenlijk niet je bedoeling. Neem kennis wat er nodig is om een rechtsgeldig arbeidscontract daadwerkelijk tot stand te laten brengen, wat eerder en sneller kan zijn dan je denkt. Ontdek aan welke wettelijke regels en voorwaarden een arbeidscontract allemaal moet voldoen om misverstanden, boetes en conflicten te voorkomen. Leer aan welke verplichtingen je raakt gebonden zodra een arbeidscontract is gesloten en hoe je daarmee omgaat. Weet uit welke soorten en typen arbeidscontracten en ZZP-overeenkomsten je allemaal kunt kiezen.

Slimme Clausules

Alle Toeters en Bellen

Neem kennis van alle mogelijke toeters en bellen van het arbeidscontract. Ontvang de checklist met alle belangrijke clausules.  Weet hoe je de meest gemaakte contractuele fouten voorkomt. Krijg tips om arbeidsrelaties onder alle omstandigheden flexibel vorm te geven. Lees wat de voor- en nadelen zijn van uitzendcontracten, detachering en payrolling. Bespaar flink op ziekteverzuimrisco's.  Ontdek hoe je een goed personeelshandboek implementeert. Weet uit welke vormen van variabele werknemersbeloning je kunt kiezen en voorkom de valkuilen bij pensioenregelingen.
   

Verrassende Inzichten

Waardevolle Tips & Tricks

Deze inspirerende Masterclass is zorgvuldig samengesteld aan de hand van onze jarenlange specialistische praktijkkennis en -ervaring. Met de praktische tips en aanwijzingen in deze zorgvuldig samengestelde cursus ben je in staat arbeidsconflicten te beheersen en te voorkomen. Een goed doortimmerd pakket van zorgvuldig vooraf doordachte arbeidsrechtelijke afspraken verdient zich hoe dan ook altijd terug. Neem ook kennis van ruim 150 minuten aan waardevolle en vlot te volgen tips en tricks. Graag geven we je bruikbare, verrassende en vernieuwende inzichten. Doe hiermee je voordeel.
Arbeidsrechtadvocaat & Arbeidsmediator
Over Mr. Marco Swart
Ben je van plan een werknemer aan te nemen of je personeelsbestand uit te breiden en te professionaliseren? Dan zul je je afvragen hoe je waterdichte arbeidscontracten maakt. In deze populaire Masterclass voor HR en MKB deelt arbeidsrechtadvocaat en arbeidsmediator mr. Marco Swart graag met jou meer dan 25 jaar specialistische juridische kennis en praktijkervaring. Hij adviseerde reeds talloze bedrijven bij het opstellen van allerlei soorten arbeidscontracten en -reglementen.

Er zijn op het internet talloze gratis modellen te vinden. Die bieden je echter geen volledig overzicht en vertellen je niet de aandachtspunten en de valkuilen. Graag informeert hij jou in deze verdiepende cursus waarop je allemaal moet letten bij het maken van een waterdicht arbeidscontract. Hiermee voorkom en beheers je op tijd contractuele blunders en potentiële arbeidsconflicten. Ontdek hoe je goed voorbereid en zorgeloos deugdelijke en doordachte arbeidscontracten sluit. Mr. Swart: "Een goed contract is volkomen duidelijk richting werknemer én richting werkgever. Het geeft alle partijen rust en richting."

Velen zijn je al voorgegaan.
Deze waarderingscijfers spreken voor zichzelf:
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Swart Legal Academy
Copyright © 2005-2022
Swart Legal

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML