Versterk werkrelaties, team- en arbeidsprestaties. Leer hoe je conflicten op de werkvloer excellent hanteert en succesvol oplost
Excellent in Conflict Management!
Training, Mediation
& Coaching
Worstel je ook wel eens met een lastige conflictsituatie op het werk? Ontdek hoe je elke ruzie en conflict op de werkvloer succesvol aanpakt
Neem nu deel aan de Online Masterclass Conflicthantering op de Werkvloer en maak vrijblijvend kennis met onze bewezen benadering: Neem deze 7 Cruciale Stappen en zet conflicten op het werk onder alle omstandigheden makkelijk en succesvol om in winnende uitkomsten

Schrijf je nu in!

Online Masterclass
Conflicthantering op de Werkvloer

Komende Vrijdagochtend 
om 10.00 uur

Noteer meteen in je agenda!
Ontdek hoe je ruzies en conflicten op het werk succesvol hanteert, respect afdwingt en juridische kosten vermijdt:

Voordeel 1
Lig nooit meer van een arbeidsconflict wakker
Een arbeidsconflict gaat je niet in de koude kleren zitten en kan je slapeloze nachten bezorgen. Weet hoe je in actie moet komen, niet meer tegen een conflictsituatie hoeft op te zien en altijd zorgeloos kunt slapen.

Voordeel 2
Bespaar je de kosten van een dure advocaat
Het uitvechten van een arbeidsconflict kan nogal kostbaar uitpakken, zeker als je even niet oplet. Bespaar op de kosten van het inschakelen van een dure advocaat. Leer jezelf de juiste aanpak en dwing respect af.

Voordeel 3
Geen gezichtsverlies, maar krijgen wat je wilt
Niemand verliest graag een arbeidsconflict. Ontdek wat je moet doen om gezichtverlies, reputatieverlies en financieel verlies te voorkomen. En leer hoe je met de juiste hantering krijgt wat je nastreeft.
Ontdek hoe we ook jou kunnen helpen met het hanteren en oplossen van conflictsituaties op het werk:
Masterclasses
Neem deel aan Online Masterclasses voor inspirerende en verrassende inzichten en praktische tips  
Trainingen
Leer jezelf de juiste vaardigheden aan om arbeidsconflicten vakkundig te hanteren en op te lossen. 
Intervisie
Vergroot je professionaliteit als team. Leg je vraagstukken en dilemma's aan elkaar voor en doe nieuwe inzichten op.
Advocatuur
Besteed je het oplossen van een arbeidsconflict liever uit? Neem ons als jouw doortastende advocaat in de arm. 
Mediation
Het oplossen van een arbeidsconflict begint met een goed gesprek. Schakel ons in als register-mediator. 
Coaching
Krijg inzicht hoe jij omgaat met conflictsituaties op het werk. Ontdek hoe je arbeidsconflicten naar je hand zet. 
Voor een resultaatgerichte benadering van ruzies en conflictsituaties op het werk:
Swart Legal Training, Mediation & Coaching
begeleidt bij het hanteren en oplossen van ruzies en conflicten op de werkvloer
Heb je ook wel eens last van een ruzie of conflictsituatie op het werk? Ontdek hoe je met de juiste benadering voortaan elk potentieel arbeidsconflict soepel naar je hand zet en alsnog het resultaat krijgt wat je zoekt.

Wat veel mensen bij een conflict op het werk onderschatten, is dat voor het oplossen ervan niet alleen goede (juridische) argumenten nodig zijn. Het hanteren van de juiste mindset, strategie, communicatie en gedrag zijn minstens even belangrijk.

Graag laten wij je als trainer en als gecertificeerde arbeidsmediator en coach ontdekken hoe je met de juiste aanpak vanaf nu elke mogelijke ruzie en conflictsituatie op de werkvloer hanteert en steevast met winnende resultaten oplost.
Zowel werkgevers als werknemers gaan ofwel conflicten op de werkvloer te vaak uit de weg, maar ook escaleren ze vaak onnodig, met definitieve breuken in werkrelaties als gevolg.

De oorzaken van die conflicten zijn meestal op dezelfde patronen terug te voeren. Veel escalaties en relatiebreuken kunnen met de juiste benadering voorkomen worden. Wij hebben gezien en geleerd welke aanpak bepaalt of je een ruzie of conflict op het werk verliest of wint.

Als oorspronkelijke arbeidsrechtadvocaten hebben wij gedurende meer dan 25 jaren voor talrijke cliënten talrijke ruzies en conflicten op de werkvloer naar hun tevredenheid mogen oplossen. Graag dragen wij deze kennis en vaardigheden als trainer, coach en mediator met enthousiasme aan jou over.

Maak alvast vrijblijvend kennis met deze bewezen aanpak en schrijf je meteen in voor de gratis Online Masterclass Conflicthantering (t.w.v. € 197,00): Arbeidsconflicten zet je om in Winnende Oplossingen in deze 7 Cruciale Stappen!

Met vriendelijke groet,
Namens Swart Legal Training, Mediation & Coaching
Marco Swart
Trainer, Mediator & Advocaat
Wat onze klanten en verwijzers over ons vertellen:
"Marco Swart kan ik van harte aanbevelen als advocaat. Hij is zeer deskundig, heeft een enorme dossierkennis en is accuraat. Hij is in staat in complexe materies snel door te dringen tot de kern van de zaak. Daarnaast is Marco klantgericht en heeft hij een attitude en manier van werken die het zeer plezierig maakt met hem te werken."
Wilfried Gradus RM
"Zeer goede dienstverlening met keurig nette afspraken die altijd worden nageleefd. Met het advies van Swart Legal zijn wij zeer geholpen en hebben hiermee voor de juiste aanpak gekozen voor het opstellen van duidelijke algemene voorwaarden en nieuwe arbeidscontracten. Ik kan Marco Swart en zijn team dan ook van harte aanbevelen."
Otto Lodewijk
Ondernemer
"Marco is een gedreven professional op het juridisch vakgebied. Naast een deskundig advies heeft hij belangstelling voor mensen en zal hij hen ondersteunen in hun proces."
Mieke Geevers
Registerpsycholoog P&O
"Ik heb Swart Legal leren kennen als een heel betrokken en meedenkend kantoor met een heel persoonlijk karakter. De focus ligt ook echt op het leveren van toegevoegde waarde, en tijd wordt efficiënt besteed, zowel van mij alswel van Swart. Het voelt echt dat het kantoor loyaal is aan de klant."
Pieter Migo
Ondernemer
"Al een aantal jaren neem ik als P&O-er/loopbaanadviseur telefonisch contact met Marco Swart voor klantcasuïstiek (arbeidsrecht). Steeds blijkt zijn zorgvuldige wijze van werken in het belang van mijn cliënten en vormt zijn snelheid van doorgronden een extra stimulans om op een rustige manier 'recht te halen'. Zelfsturing staat, net zoals bij TVR, hoog in het vaandel bij Marco. Dus uiterst transparante en vlotte samenwerking gegarandeerd."
Trees van Rijn
P&O-er
"Ik heb Marco Swart leren kennen als een integere en betrokken advocaat en mens, met een dienstverlenende instelling die gaat voor kwaliteit en realisme en waar ik graag zaken mee doe."
Lidy Verweij
Mfn-mediator
"Marco is een enthousiaste collega docent bij de SBO cursus 'Brandveiligheid van gebouwen'. Ik ben daar dagvoorzitter en Marco vult met veel verve het juridische aspect in. Hij houdt zijn lezingen altijd up to date en weet daarmee zijn gehoor te boeien."
Gerrit Hagen,
Consultant brandveiligheid
"Marco is een goede analyst, positief kritisch en heeft een goede dosis humor en relativeringsvermogen. Als hij een opdracht aanneemt zoekt hij alles uit tot het kleinste detail. Hij is in staat vraagstukken in een groter perspectief te plaatsen en dusdanig te verwoorden dat de toehoorders ook begrijpen wat hij bedoelt. Hij behoort in het rijtje mensen in de advocatuur waarop ik, maar ook anderen kunnen rekenen!"
Ab Oosting,
Procesmanager
"Ik maak een diepe, respectvolle buiging voor mr. Swart. Zijn juridische kennis, sterk vergroot door zijn praktijkervaring en ICT kennis, heeft een door hem bepleitte kwestie VOLLEDIG in winst omgezet. Klasse argumentatie; klasse uiteengezet!"
Eric Horssius,
Register Schade-expert
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Download NU gratis onze gebundelde Expertise:
Plan NU vrijblijvend een telefonische Kennismaking:
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Swart Legal
Copyright © 2005-2022
Swart Legal

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML