Vernieuw drastisch de relaties met je medewerkers en hun prestaties en laat je bedrijf floreren

Ontvang elke dag een Waardevolle Tip 
hoe je in 2021 je bedrijf runt zonder personeelsproblemen en arbeidsconflicten razendsnel oplost

Wil je weten hoe je personeel aanneemt en vasthoudt zonder het risico van lastige juridische problemen? Wil je ontdekken met welke bewezen benadering en aanpak je elk mogelijk arbeidsconflict snel en vakkundig oplost en in de kiem smoort? Of wil je gewoon de tevredenheid en prestaties van je team verbeteren? Grijp dan nu deze unieke kans.

De manier waarop je als ondernemer en als HR in staat bent om mogelijke arbeidsconflicten snel op te lossen en personeelsproblemen te voorkomen bepaalt het succes van je bedrijf, zeker tijdens de naweeën van de COVID-crisis. Wil je moeizaam overleven of deze crisis omzetten in nieuwe kansen met een enthousiast team.

Wist je dat ...

Onderzoek toont aan dat 60-80% van alle problemen in organisaties voortkomen uit gespannen relaties tussen werknemers, niet uit tekorten in de vaardigheid of motivatie van individuele werknemers. De typische manager besteedt 25-40% van zijn of haar tijd aan het omgaan met conflicten op de werkplek. Dat is een tot twee dagen van elke werkweek.

Waarom we je deze belofte kunnen doen ...

Mr. Marco Swart is gespecialiseerd arbeidsrechtadvocaat,
ICR-Conflictcoach en ADR-Mediator
Mijn naam is Marco Swart en ik ben advocaat en mediator, gespecialiseerd in het arbeidsrecht & HRM, ontslagrecht en conflict management.

Gedurende meer dan 20 jaar heb ik veel ondernemers en HRM-ers  bijgestaan ​​bij het oplossen van hun personeelsproblemen en arbeidsconflicten.

Zo ben ik regelmatig nauw betrokken bij de begeleiding van ondernemingen die prijswinnende topprestaties aan het leveren zijn (waaronder FD Gazellen Top 100, Quote Top 500 en Ondernemer van het Jaar).

Deze 365 tips geven je dagelijks de praktische kennis en richting om alle mogelijke juridische problemen en conflictsituaties met personeel snel op te lossen. Zeker handig in deze onzekere tijd.

Wist je dat ...

Ernst & Young meldt dat de kosten voor het verliezen en vervangen van een werknemer wel 150% van het jaarsalaris van de vertrekkende werknemer kunnen bedragen. Meer dan 50% van de werkgevers geeft aan door een werknemer te zijn aangeklaagd. Society for Human Resource Management-onderzoek, geciteerd in USA Today
In feite is dit aanbod slechts het topje van de ijsberg
van wat je allemaal krijgt ....

  • Je neemt dagelijks kennis van je alle wettelijke mogelijkheden om je bedrijf juridisch deugdelijk en flexibel vorm te geven en in te richten
  • ​Je leert de exacte reikwijdte en mogelijkheden kennen voor het opstellen van allerlei soorten waterdichte arbeidscontracten en het onderhandelen over aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden​
  • ​​​Je komt exact te weten met welke bewezen benadering je potentiële personeelsproblemen en dreigende arbeidsconflicten in de kiem smoort en snel oplost
  • ​Je bent voorbereid op onverhoopt langdurig ziekteverzuim en weet hoe te handelen als medewerkers wegens ziekte uitvallen.
  • ​Je slaat alle fouten en obstakels met personeel en HR over die de meeste bedrijfseigenaren onnodig jaren achterstand, frustratie en tijd kosten
  • ​ je ontdekt spelenderwijs hoe je leiding geeft aan een enthousiast en vaardig team, zodat je tijd overhoudt om je op andere belangrijke zaken binnen je bedrijf te concentreren

Bekijk de Reviews van Ondernemers en HRM-ers in dezelfde vergelijkbare situatie zoals jij over de te behalen Resultaten ...

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML

Maak vandaag je eerste van 365 dagen succesvol in 2021 zonder personeelsproblemen of arbeidsconflicten

Gedurende een jaar lang, dus vanaf nu gedurende 365 dagen, ontvang je elke dag één mail met alle waardevolle HR-Tips & Trucs uit de praktijk om juridische problemen met en tussen medewerkers te voorkomen en om eventuele dreigende arbeidsconflicten in de kiem te smoren en snel op te lossen. Je krijgt alle aanwijzingen en instructies voor insiders om een ​enthousiast, krachtig en vaardig ​team van vakmensen en professionals samen te stellen en te houden die graag voor je bedrijf werken. Je krijgt de exacte HR-blauwdruk die je nodig hebt om samen met je team deze lastige tijd zonder gedoe te verslaan.

Dit alles krijg je nu tijdelijk voor maar € 49,95 (excl. btw)

Maar dit is nog niet alles, want ik maak het je graag makkelijk 
met deze bonussen als je je meteen aanmeldt:

Bonus #1: E-Boek
De Toeters en Bellen van het Arbeidscontract

Krijg talrijke tips hoe je goede arbeidscontracten opstelt. Zo voorkom en beheers je eenvoudig eventuele arbeidsconflicten. In onze informatieve E-Boek lees je alles wat je daarover moet weten. Graag infomeren wij je waarop je moet letten bij het maken van een doordacht arbeidscontract. Hiermee voorkom en beheers je de eventuele conflicten. Ontdek hoe je goed voorbereid en zorgeloos deugdelijke en doordachte arbeidscontracten sluit. Dit informatieve E-Boek is zorgvuldig samengesteld aan de hand van onze jarenlange specialistische praktijkkennis en -ervaring met arbeidskwesties en HRM-issues. Neem ook kennis van bijna 100 bladzijden aan waardevolle en vlot leesbare tips en trucs. Graag geven we je bruikbare, verrassende en vernieuwende inzichten. Doe hiermee je voordeel.

Waarde: € 49,95, inbegrepen

Bonus #2: E-Boek
Leer Ruziemaken 
als een Professional!

Een conflict gaat je niet in de koude kleren zitten en kan je slapeloze nachten bezorgen. Weet hoe je in actie moet komen, niet meer tegen een conflictsituatie hoeft op te zien en altijd zorgeloos kunt slapen. Bespaar op de kosten van het inschakelen van een dure advocaat.  Het conflict oplossen is wat je wilt. Ontdek wat je moet doen om gezichtverlies, reputatieverlies en financieel verlies te voorkomen. Leer jezelf de juiste aanpak en dwing respect af.  Kom erachter hoe je met de juiste aanpak krijgt wat je nastreeft. .Na het lezen van dit boek hoef je nooit meer wakker van een ruzie of conflict. Advocaat, ADR-Mediator en ICR-Conflictcoach mr. Marco Swart deelt in dit gratis E-Boek graag met jou meer dan 20 jaar gespecialiseerde kennis en ervaring uit zijn beroepspraktijk.

Waarde: € 29,95, inbegrepen

En het is voor jou volledig zonder enige risico!

Neem 30 dagen de tijd om ons op de proef te stellen met onze ijzersterke geld-terug-garantie

Als "365 dagen succesvol zonder personeelsproblemen of arbeidsconflicten" je niet precies laat zien wat je ervan verwacht, krijg je op eerste verzoek meteen je geld van ons terug.

Zo bestel je

365 Dagen Succesvol zonder personeelsproblemen of arbeidsconflicten
Nu tijdelijk voor éénmalig € 49,95 excl. btw

Vul hieronder je Voornaam en Emailadres in:

Voordeel 1
Trefzekere en krachtige aansturing van je team

Stuur krachtig en en trefzeker een enthousiast team aan met de juiste arbeidscontracten en een slimme juridische structuur.
Voordeel 2
Smoor elk mogelijk arbeidsconflct in de kiem

Krijg een jaar lang alle tips en tricks hoe je met de juiste benadering elk mogelijk arbeidsconflict in de kiem smoort of snel oplost.
Voordeel 3
Bespaar op juridische kosten en houd tijd over voor je bedrijf

Bespaar op de kosten van een dure advocaat en houd meer tijd over voor het overeind houden en opbouwen van je bedrijf.
Swart Legal
Over Swart Legal
Copyright © 2005-2021
Swart Legal

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML